Tuotteisiin tutustuminen

Kilpailemme kotimaisuuden, laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi hyvällä palvelulla, johon myös tuotteisiin tutustuminen näyttelytilassamme kuuluu. Tutustumiskäynti edellyttääkin, että arviohinnoittelu on hyväksytty. Tällöin tulee myös kätevästi katsottua tuotteita, jotka mahtuvat budjettiin.

Arviohinnoittelu

Arviohinnoittelu tehdään tuotteista, jotka nettisivujemme perusteella vaikuttavat hyviltä, mutta tarjouksen teko ei sido teitä valitsemaan juuri kyseistä tuotetta tai tilaamaan. Tuotetta voidaan siis toki muuttaa ja hinnat päivittää vielä arviohinnoittelun jälkeenkin.

Sovi kanssamme tapaamisaika ja tule meille tutustumaan liikelahjoihin!

Meille voi tulla tutustumaan tällä sivustolla esiteltyihin liikelahjoihin. Jos haluat, samalla voidaan katsoa myös porukkapaita.fi -puolen tekstiilejä. Varaathan tapaamisajan etukäteen ja kerrot, mistä tuotteista ja väreistä olisit erityisesti kiinnostunut. Näin toimien tiedämme varata sinulle asiakaspalvelijan ja voimme jo etukäteen ottaa esille sopivia tuotteita sekä varmistaa, että toivomianne tuotteita on sillä hetkellä meillä näytillä.

Sovitustapaaminen tiloissamme on noin puolen tunnin mittainen, jollei pidemmästä ajasta sovita erikseen!

Meillä käy paljon asiakkaita, ja jotkut asiakastapaamiset eivät ole avoimia ja julkisia. Tämän vuoksi asiakastapaamiset usein ketjutetaan peräkkäin, ei päällekkäin.


> Ota meihin yhteyttä, katso Yhteystiedot-sivumme!