Liikelahjat omalla logolla tai kuvalla – myymme myös merkkaamattomia tuotteita

Kiva, kun olet kiinnostunut tilaamaan tuotteita meiltä. Neuvomme mielellämme tuotteiden ja tilausten suhteen! Hintaamme kuuluu digitaalinen merkkaus-simulaatio eli tilausvahvistus, johon kaikki tilaukseen kuuluvat tiedot laitetaan. Tilausvahvistuksesta näet merkkausten koot, värit ja paikat.

Minimitilausmäärämme

Minimitilausmäärämme on 10+, riippuen tuotteesta ja merkkaustekniikasta. Useimpien tuotteiden kohdalla tilaukseen voi kuulua eri tuotteita, eri väreissä. Yhteistilausmäärään voi myös kuulua eri tuotteita valikoimastamme.

  • Useimmat painamattomat tuotteet 10 kpl
  • Tarraus 30 kpl, tekstiilipainatus 10-40 kpl, tampopainatus tai lasermerkkaus tuotteisiin 50 kpl
  • Osa kynistä ja muut erikoisvalmisteiset tuotteet 100-1000 kpl.
  • Katso lisätiedot tuotekorteista ja logomerkkaus-sivultamme!

Tarjouspyynnöt sähköpostilla osoitteeseen
< asiakaspalvelu (ät) designtukku.fi >
vapaamuotoisena viestinä tai näiden sivujemme tarjouspyyntöjärjestelmää käyttäen. Laita tarjouspyyntöön sähköpostitse liitteeksi merkattava kuva, jotta osaamme määrittää oikean merkkaustekniikan, värimäärän ja sitä kautta sitovat hinnat! Me neuvomme mielellämme oikean merkkaustekniikan valinnassa, merkattavan tuotteen, halutun kuvion ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Kerro jo tarjouspyynnössä, minkä tahon tuotteista on kyse, näin pystymme helpommin kohdistamaan tulevat materiaalit ja viestit tiettyyn työhön. Kirjoita viestiin myös koko nimesi, yrityksesi tai yhdistyksesi nimi sekä puhelinnumerosi. Meillä voi olla kysyttävää.

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaikataulut näet tuotekohtaisesti, tuotekorteista. Suurimmassa osassa tuotteitamme on toimitusaika ilman merkkausta noin viikko. Merkkaus vie, riippuen tekniikasta ja tilausmäärästä, noin kaksi viikkoa. Kaikki aikataulumme ovat soviteltavissa asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Laskutus

Koska emme ole myymälä, meillä ei myöskään ole kassajärjestelmää. Kaikki rahaliikenne hoidetaan laskulla. Tilauksen varmistuessa tarvitsemme siis laskutettavan tahon nimen ja maapostiosoitteen, yritykseltä myös y-tunnuksen ja mahdolliset sähköiset laskutustiedot.

• Mikäli laskutettava taho on yksityisasiakas, laskutamme tilauksen etukäteen.
• Mikäli laskutettava taho on yritysasiakas, voimme hakea työlle luotolla myymistä varten luottopäätöksen. Päätöksen saaminen edellyttää puhdasta luottohistoriaa. Tällöin laskutamme pienen tai normaalikokoisen työn jälkikäteen 14 vuorokauden maksuajalla - suuresta työstä esim. puolet etukäteen ja puolet toimituksen tapahduttua.

Toimitusvaihtoehdot

Neuvomme mielellämme myös toimitusvaihtoehtojen suhteen. Toimituksen maksaa asiakas.

NOUTO MEILTÄ:
Toimitusmaksuitta pääset, jos tulet noutamaan tuotteet. Olemme avoinna arkisin kello 10-18.

LÄHETTIPALVELU PK-SEUDULLA:
Lähettipalvelu pääkaupunkiseudulle 25,00 euroa + alv / 20 kg. Lähetti voi myös soittaa ollessaan lähellä, jos näin erikseen sovitaan.

POSTITUS KOTIMAAHAN:
Postipaketin hinta kattaa paketin lähettämisen (Postin palvelun) sekä verot. Yhteen osoitteeseen lähettämisestä emme veloita pakkaus- tai hallinnointikuluja. Useaan osoitteeseen lähetettäessä hinnoittelu työlle voidaan sopia erikseen.Paketin lähettämistä varten tarvitsemme vastaanottavan tahon nimen ja osoitteen lisäksi kännykkänumeron, johon Posti voi lähettää tekstiviestinä paketin saapumisilmoituksen.

POSTIPAKETTI LÄHIMPÄÄN KONTTORIIN:
Postipaketti, nouto lähimmästä postikonttorista
maksaa per paketti:
Alle 2 kg: 6,50 euroa + alv = 8,06 sis alv.
Alle 5 kg: 7 euroa + alv = 8,68 sis alv.
Alle 10 kg: 8,50 euroa + alv = 10,54 sis alv.
Alle 15 kg: 10 euroa + alv = 12,40 sis alv.
Alle 35 kg: 15,50 euroa + alv = 19,22 sis alv

Paketin voit noutaa lähimmän postisi aukioloaikoina. Saapumisilmoitus saapuu myös tekstiviestitse.

POSTIN PERILLETOIMITETTAVA EXPRESS-PAKETTI (VAIN YRITYKSILLE):
Postipaketti perilletoimituksena suoraan yrityksesi ovelle
maksaa:
Alle 2 kg: 11 euroa + alv = 13,64 sis alv.
Alle 5 kg: 12 euroa + alv = 14,88 sis alv.
Alle 10 kg: 13 euroa + alv = 16,12 sis alv.
Alle 15 kg: 14,50 euroa + alv = 17,98 sis alv.
Alle 35 kg: 20 euroa + alv = 24,80 sis alv.

Paketti saapuu arkena yrityksesi ovelle, Postin palvelulupauksen mukaan kello 14 mennessä. Sinun / jonkun yrityksestäsi tulee olla paikalla vastaan-ottamassa sitä. Postinjakajan tulee päästä perille kohteeseen estoitta. Postin palveluun kuuluu vain yksi jakeluyritys. Jakelija tarvitsee myös yhteyshenkilön puhelinnumeron, jotta hän voi soittaa ja sopia tarkemmin perilletoimitettavan lähetyksen jakeluajan.