Designia Group / Designtukku.fi

Olemme osa Designia Oy:n tuote- ja palvelupakettia, jolla tarjoamme monipuoliset brändäysratkaisut pienille ja suurille yrityksille sekä yhdistyksille. Designia Group pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaisen palvelupaketin mm. mainostoimistopalvelut, tekstiilit logolla, työvaatteet, liikelahjat, rintanapit tai vaikka auton teippausten suunnittelun.
Emoyhtiömme on mainostoimisto, joten meiltä löytyy sekä kykyä että tahtoa toteuttaa vaativammatkin tilaukset. Kotimaisuuden, laadun ja toimitusvarmuuden lisäksi kilpailuvalttimme on hyvä ja monipuolinen asiakaspalvelu. Varmistamme osaltamme ammattitaidolla työstetyt, joustavat ja tarvittaessa ripeätkin toimitukset, joissa tilaajan toiveet ovat etusijalla. Asiantuntevat myyjämme ovat aina valmiita auttamaan, oli kyse sitten logon suunnittelusta tai oikean liikelahjan valinnasta. Tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen, tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas!

Olemme kiinnostuneet valikoimassamme olevien tuotteiden ekologisuudesta ja eettisyydestä. Myymme vain laadukkaita liikelahjoja kestävillä painatuksilla. Meillä laadukas ei aina tarkoita kallista, myös kohtuuhintaiset tuotteet kestävät vuosia. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja omallatunnolla.

Toimitilamme sijaitsee Espoon Olarissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
> Ota meihin yhteyttä, katso Yhteystiedot-sivumme!

Designia Group on jäsenenä mm. Suomen ja Espoon yrittäjissä sekä Luotettava Kumppani-järjestelmässä, harmaata taloutta vastaan. Olemme 100% Suomalainen yritys, jolla on ympäristöohjelma.

Myymiemme tuotteiden sertifikaatteja

Myymme vain tuotteita hyvällä omallatunnolla. Seuraamme jokaisen valmistajan sertifikaatteja mm. turvallisuuden, työolojen ja ympäristön suhteen. Tässä mm. New Wave Groupilla seurattavista arvoista, koskien mm. Sagaformin tuotteita: