Logomerkkaus

Neuvomme kaikissa painoteknisissä asioissa mielellämme! Voit siis hyvin vain esittää toiveesi ja me kerromme, kuinka se olisi järkevintä toteuttaa. :)

Logomerkkausvaihtoehdot

Olemme tarkkoja ja nopeita, merkkausaikataulumme on aina sovittavissa asiakkaidemme tarpeen mukaan! Esimerkkiaikatauluja logopainatuksille siitä, kun tuotteet ovat saapuneet teltaalta merkattavaksi meille:

  • Tarraus laadukkaalla paperitarralla, minimi 20 kpl, valmista muutamassa arkipäivässä - viikossa.
  • Tampopainatus/silkkipainatus, minimi 50 kpl, valmista noin 2-3 viikossa.
  • Lasermerkkaus/polttokuviointi/etsaus,
    minimi 50 kpl, valmista noin 2-3 viikossa.
  • Tekstiilipainatus erilaisilla tekniikoilla,
    minimi 10-40 kpl, valmista noin 1-3 viikossa.
  • Merkkaamme vain valikoimassamme olevia tuotteita.

Logomerkkauksen hinnoittelu

Merkkauksen hinta riippuu merkattavasta tuotteesta, merkkauksen värimäärästä, merkkauksen koosta ja painosmäärästä. Tämän vuoksi hinnoittelemme kunkin työn tarjouspohjaisesti.

Lähetä meille sähköpostilla tarjouspyyntö osoitteeseen asiakaspalvelu(ät)designtukku.fi. Liitäthän mukaan myös logoaineiston.

Merkkauksen koko, värimäärä ja merkkausten määrä

Suoraan tuotteeseen tehtävien merkkausten maksimikoot näet tuotekorteista. Lisäksi tarjoamme eri kokoisia tarrausmahdollisuuksia.

"Mustavalkoisesta" ja "nelivärisestä" kuvasta useimmiten puhutaan paperille painettaessa, offset-painossa, jossa painotekniikka on erilainen kuin liikelahjojen merkkauspuolella.

Jokainen merkkaus toteutetaan erikseen, joten jokainen erillinen merkkaus (esim. painatus kummallekin puolelle lasia) nostaa merkkauksen hintaa.

Painovedos

Logomerkkaustemme hintaan kuuluu digitaalinen tilausvahvistus eli merkkaus-simulaatio.

Merkkausten laatu

Kaikki logomerkkauksemme ovat laadukkaita ja kestäviä. Tarraus on ainoa merkkaustapa, jonka käyttäjä voi tarvittaessa pestä tuotteista pois.

Tarraus

Katso kuvat tämän sivun alareunasta!

Suurin osa tuotteiden paketeista ja/tai tuotteista voidaan hyvin tarrata. Digitaalipainamme värikkäät ja hyvälaatuiset paperitarrat, joilla yrityksesi logotervehdys saadaan diskreetisti sopivaan kohtaan tuotetta. Tarramerkkaus asettaa tiettyjä rajoituksia tarrattavan pinnan muodolle. Siksi tarraus tehdään vain suoraan alueeseen joko tuotteessa tai paketissa.

Tarroja on monen kokoisia ja -muotoisia ja valitsemme mielellämme yhteistyössä kanssanne tyylikkäimmän vaihtoehdon.
• Neliskulmainen, kulmista pyöristetty mattapintainen paperitarra, kokovaihtoehdot: 99 x 67 mm tai 64 x 34 mm. Paperitarra ei kestä vettä.
• Pyöreä polyestertarra, jossa voimakas liima ja kestävämpi materiaali, koko: 30 mm halkaisija.

Tampopainatus ja silkkipainatus

Tampopainatuksella voidaan painaa värikkäitä logoja mm. mukeihin, laseihin, muovituotteisiin ja termospulloihin. Painatus on tarkkareunainen ja kestävä.

Värimääritykset painotekniikalle tehdään Pantone PMS-värikartan mukaan. Erikoisväreinä onnistuvat metallikulta ja hopea. Myös väriliu´ut onnistuvat.

Silkkipainatustekniikkaa käytetään joissain kynämerkkauksissa sekä tekstiilipuolen merkkauksissa.

Lasermerkkaus ja
yksilöllinen nimikointi

Lasermerkkauksella saadaan tarkka ja hyvälaatuinen, tuotteen väristä riippuvainen, yksivärinen, logomerkkaus puisiin, metallisiin tai nahkaisiin tuotteisiin. Lasermerkkaus voi olla myös yksilöllinen nimikointi, vakiofontilla. Puisia tuotteita merkattaessa laser näyttää polttokuvioidulta.

Etsaus

Myös etsauksella voidaan merkitä metallisia tuotteita ja yksivärinen merkkausjälki on tällöin hieman tummempi kuin lasermerkkauksessa.

Tekstiilipainatus ja
brodeeraus

Myymme ja painamme myös erilaisia vaatteita. Niihin voit tutustua lähemmin porukkapaita.fi -sivustollamme.

Aineisto-ohjeet

Toivomme logot vektorigrafiikkana, esim. PDF, Illustrator, InDesign tai eps. Voit myös lähettää meille logosta kaikki teillä olevat originaalit, painokelpoisuuden tarkistus on maksuton palvelu!

Lisätietoja

Autamme ja neuvomme mielellämme kaikissa tuotteisiin ja merkkausmenetelmiin liittyvissä asioissa!

> Katso yhteystiedot-sivumme!

Vaihtoehdot tarraukselle

PAPERITARRAT: Neliskulmainen, kulmista pyöristetty mattapintainen paperitarra, kokovaihtoehdot: 64 x 34 mm tai 99 x 67 mm. Paperitarra ei kestä vettä. Tai POLYESTERTARRA: Pyöreä polyestertarra, jossa voimakas liima ja kestävämpi materiaali, koko: 30 mm halkaisija.